Cazare langa plaja

Apartamentul Evergreen Vlas Mamaia, cu vedere la mare, ofera cazare langa plaja, la 50 metri de faleza, fiind aplasat pe Bulevardul Mamaia, la intrarea in statiune de importanta internationala Mamaia,  dinspre Constanta, pe partea cu Marea Naeagra.

cazare apartamente litoral
plaja apartamente mamaia sud

Dormitorul matrimonial, sufrageria si balconul au vedere panoramica spre Mare!

Apartamente cu vedere spre mare Mamaia sud
Apartamente cu vedere spre mare Mamaia sud

Situat la doar 80 metri de plaja si de faleza Mamaia Sud, Complexul St Vlas este foarte cautat de familii cu copii, fiind foarte comod accesul la plaja.

In imaginea de mai jos, se poate vedea apropierea Aparthotelului St Vlas ( blocul caramiziu dintre umbrele de pe plaja)

Cazare cu vedere la mare
Cazare cu vedere la mare

In dreptul Hotelului in care se afla apartamentul Evergreen Mamaia, plaja este amenajata cu sezlonguri si umbrele, iar apa este mica, permitand imbaierea copiilor fara pericol de inec.

plaja pentru turistii cazati in Mamaia sud
plaja pentru turistii cazati in Mamaia sud

Statiune Mamaia are o faleza pentru plimbare ce uneste capatul din Nord cu cel din Sud al statiunii. Presarata cu banci, frumos pavata si cu banda speciala pentru biciclete, aceasta cale de promenada paralele cu plaja, este considerata cel mai atractiv loc al litoralului romanesc.

Faleza Mamaia porneste din dreptul Hotelului Parc, trece prin fata Apart-hotelului St. Vlas si ajunge pana la complexul de blocuri din nordul statiunii: SummerLand.

Faleza Mamaia sud
Faleza Mamaia sud

Zona din Sudul statiunii Mamaia este indicata pentru familiile cu copii, fiind o zona mai linistita, dect zona de nord unde sunt localizate Cluburile de noapte pentru tineret. Din cauza concertelor estivale si a discotecilor in aer liber, zona de nord a Mamaiei, dinspre Navodari, nu permite odihna turistilor veniti in cocediu pentru odihna si relaxare.