Cazare Complex Expozitional Constanta

Apartamentul Evergreen Mamaia Sud  din Complexul turistic St. Vlas – este localizat vis-a-vis de Complexul Expozitional Constanta, unde au loc targuri si expozitii de diverse profiluri.

caazre pentru targuri si expozitii Constanta

 

Si din prisma faptului ca Apartamentul Evergreen Mamaia are sistem propriu de incalzire, ce functioneaza tot timpul anului, acest apartament este recomandat pentru cazarea expozantilor, participantilor si vizitatorilor domiciliati in alte localitati, decat Constanta.

Din balconul Apartamentului Evergreen se poate admira Lacul Tabacariei si parcul din jurul acestuia, precum si Complexul Expozitional Constanta.

In sezonul estival, in curtea Expozitiei din Constanta se tin spectacole de circ, de catre diverse circuri ambulante.

In anul 2016, Pavilionul Expozitional Constanta a gazduit, pana in septembrie, Circul de stat Globus, care a tinut reprezentatii impresionante cu dresaj de animale periculoase, acrobatii la mare inaltime si jonglerii.

Complexul Expozitional este un ansamblu de cladiri moderne, amplasate intr-o zona verde, pe malul Lacului Tabacariei, la intrarea din Nord in orasul Conastanta.

Evenimente viitoare  destinate consumatorilor finali:

22 – 26 martie 2017 Târgul Naţional de Îmbrăcăminte, Pavilionul Expoziţional din staţiunea Mamaia Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța

22 – 26 martie 2017, Târgului Naţional de Îmbrăcăminte – Încălţăminte TINIMTEX  – târg cadouri de Paşte.

10 – 14 mai 2017, a70-a ediție a Târgului Naţional de Îmbrăcăminte – Încălţăminte TINIMTEX, cel mai mare eveniment de profil din țară în domeniul industriei ușoare, cu tradiţie pentru zona Dobrogea

08-11 iunie 2017 în parcarea centrului VIVO, Constanta, Târgul internaţional EXPOAGROUTIL, care se află la a XXV– a ediţie

In Portul Tursitic Tomis Constanta va avea loc in perioada: 15 – 18 Iunie 2017, cea de a XX-a ediţie a Salonului Nautic și Auto – TOMIS YACHT, unde vor fi prezentate ultimele noutati in urmatoarele domenii:

  • Ambarcațiuni de agrement, sportive și de pescuit
  • Scule și accesorii pentru pescuit
  • Mobilier  camping, terase și  grădini de vară
  • Echipamente și accesorii pentru sport și timpul liber
  • Automobile și Companii de asigurãri și leasing

Inchirand apartamentul Evergreen, pentru 6 persoane, cu bucatarie complet utilata si incalzire centrala tot timpul anului, firmele participante pot beneficia de un cost scazut cu deplasarea delagatiilor participante la targurile si expoziile din Constanta.